Follow Slangenforum on Instagram  Follow Slangenforum on Twitter  Follow Slangenforum on Facebook 

Moderators gevraagd

Dit forum bevat aankondigingen en mededelingen van het slangenforum team. Neem altijd kennis van nieuwe onderwerpen.
[ Gebruikers richtlijnen ] [ Slangenforum banners ]
Forumregels
Het is niet altijd mogelijk om reacties te plaatsen. Als je de behoefte hebt om te reageren waar dit niet kan, kan je eventueel een privébericht naar Martijn verzenden.
Beheerder
Avatar gebruiker
Waardering: 37
Heeft bedankt: 17
ID: 7
Berichten: 12480
Geregistreerd: 26 dec 2004 12:46
Woonplaats: Eindhoven
Land: Nederland

Moderators gevraagd

Berichtdoor Martijn » 11 jun 2011 21:47

Beste leden,

Er bestaat de mogelijkheid om jezelf op te geven als moderator. Uit de aanmeldingen zal ik geschikte personen selecteren. Zij zullen de taak op zich nemen om toe te zien op de naleving van onze Gebruikers richtlijnen. Er is een kader gesteld teneinde zo min mogelijk personen te hoeven afwijzen.

Eigenschappen en kwaliteiten
Je bent minimaal 18 jaar oud, je werk- of denkniveau is minimaal MBO (NL) of 3e graads secundair onderwijs (Vlaanderen), je kennis en ervaring op reptielengebied is van dien aard dat je goed kan meepraten op het forum, je hebt zeker een uur per dag tijd en bent van onbesproken gedrag.
Je wilt jezelf voor lange tijd belangeloos inzetten ten behoeve van het forum, de gemeenschap en voor het algemeen belang van informatie uitwisseling waarmee het op een verantwoorde en diervriendelijke wijze houden van slangen word bevorderd.
Je bent bereid om naast het modereren mee te denken en te werken aan ideeën en projecten welke een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van onze doelstellingen.
Je kan je volledig vinden in het professionele beleid dat gevoerd word, je bent niet vrijwillig dan wel commercieel actief of betrokken bij initiatieven van eender welke aard die gerelateerd zijn aan het onderwerp van dit forum.
Je moet beschikken over leidinggevende capaciteiten, een goede instelling, vriendelijke houding, goede grammaticale vaardigheden (je moet in staat zijn om duidelijk te communiceren in het Nederlands), basiskennis van de eigenschappen en functies van de forumsoftware, in staat zijn om discussies te stimuleren, een schending van onze Gebruikers richtlijnen herkennen en in staat zijn om deze assertief te modereren op dit forum, zelfstandig werken evenals in teamverband en, tot slot, trots zijn op je werk en toegewijd zijn aan het succes van het slangenforum.

Als je van mening bent dat je aan deze voorwaarden voldoet, of deze ten minste benaderd, kan je je aanmelden door een persoonlijk bericht met uitgebreide motivatie te sturen naar mij.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je mij een persoonlijk bericht sturen.

Alvast bedankt voor je aanmelding!

Met vriendelijke groet,
Martijn
Met vriendelijke groet,
Martijn (Slangenforum beheerder)

Slangenforum - Passie voor slangen


Avatar gebruiker
Waardering: 0
Heeft bedankt: 0
ID: 1032
Berichten: 75
Geregistreerd: 05 feb 2007 11:18
Woonplaats: Aalten (GLD)

Pretty Girls from your city for night

Berichtdoor inkytattoo » 10 jun 2024 07:41


Keer terug naar Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Reptielenforum